keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Feel Good

Että sellasta. Näytöt on tehty ja arvioitu; läpi meni kaikki ja osa jopa paljon paremmin tuloksin kuin oletin. Huomenna on luvassa vielä itse valmistujaisseremonia, mutta oikeastaanhan olen jo valmistunut. Nyt sitten kohti uusia haasteita!

Viimeiset pari päivää ovat olleet melko sekavia, kaiken pakkaamisen ja muuttamisen keskellä. Huomenna on tosiaan viimeinen "pakollinen" tapahtuma ennen joululomaa ja heti sen jälkeen lähden perheen luo joulua viettämään. Näin ollen tänään on viimeinen päivä kun voin vielä pakata ja siivota vanhalla asunnolla. Muuttopäivä on uudenvuoden aatonaatto ja siihen mennessä pitäisi olla kamat kasassa. Kuitenkin tänään täytyisi myös käydä maalaamassa uuden asunnon seinään toinen kerros maalia. Joku edellisistä asukkaista oli saanut loistavan idean ja maalannut olohuoneen yhden seinän vihreäksi. Sellainen värikkyyshän ei käy laatuun, joten päätin maalata seinän mustaksi.Oltiin tuossa pari viikkoa sitten Karajan kanssa meikkikeikalla Joensuussa. Siellä oli hiusalan koulutus/näytös, mihin piti meikata mallit. Oli mielettömän hauska ja antoisa, mutta kiireinen ja väsyttävä reissu. 
Oon muuten ihan rakastunut tuohon kaulakoruun minkä ostin I Love Me -messuilta. Se on kelttikoru ja tuo muoto on tietäjien ja parantajien symboli. Oon jo vuosien ajan rakastanut noita kelttikoruja. Mun mielestä on ihanaa jos korulla on jokin historia ja symboliikkaa. 


Viime perjantaina oli viimeinen "koulupäivä" eli arviointikeskustelut. Parin kaverin kanssa päätettiin ottaa skumppapullo mukaan keskusteluihin ja poksauttaa se heti kun päästään koulun rajojen ulkopuolelle. Ainakin pääsi samantien juhlatuulelle! Heti aamusta, kun nuo keskustelut päättyivät noin kello kymmeneltä. Enpä ole koskaan ennen varmaan juonut skumppaa tuohon kellonaikaan.


Samaisen perjantain iltana meillä oli luokan kesken bileet. Pelattiin juomapelejä, juoruttiin ja lopulta lähdettiin baariin. Oli älyttömän hauskaa päästä juhlimana koko ryhmän voimin!

Kello tikittää ja seinä odottaa maalikerrosta, joten jää nyt vähän lyhyeen tämä(kin) postaus. Laitetaan nyt kuitenkin tähän loppuun vielä pari biisiä.


Gorillaz - Feel Good Inc.

Joo tiedän, mainitsin tän saman biisin edellisessäkin postauksessa, mutta nyt viime aikoina olen kyllä kuluttanut tätä kipaletta ihan urakalla. XYLO - Between the Devil and the Deep Blue Sea (Skrux Remix)

Tykkään tosi paljon XYLOn biisistä Afterlife. Vasta vähän aikaa sitten löysin tämän biisin ja huomasin siinä tosi samankaltaisen fiiliksen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti