maanantai 28. maaliskuuta 2016

Hear the Ocean Sigh

Hellurei ja kesää kohti!

Pääsiäisloma, aurinkoiset päivät ja hyvää vauhtia lähestyvä kesä on saanut ajatukset mukavasti selkeytymään ja edellisessä postauksessa pohtimani ahdistus on alkanut häviämään.
Nyt haluan vaan kirjoittaa vähän viime viikkojen tapahtumista, fiilistellä muutamia biisejä ja tulevaa kesää!Reilu pari viikkoa sitten päätettiin koulussa koko ryhmän kanssa järjestää "luokkabileet". Ison porukan kanssa on tietenkin vaikeaa löytää kaikille sopiva päivämäärä, joten valittiin mahdollisimman monella sopiva lauantai. Mahdollisimman monta tarkoittaa tässä tapauksessa kuutta henkilöä. Hauskaa oli aiottua pienemmästä porukasta huolimatta! Oli myös tosi hauskaa tutustua paremmin muutamaan luokkalaiseen, joiden kanssa ei ole oikeastaan ollenkaan koulun ulkopuolella tullut juteltua. Mukana oli onneksi myös pari läheisempää ystävää, joten ei tullut kiusallisia hiljaisuuksia, haha!
Jostain syystä minun ja kämppikseni asunnosta on muodostunut jonkinlainen tukikohta kaikenlaisille illanistujaisille. Asuntomme ei ole todellakaan suuri ja siellä oleilu tarkoittaa oikeastaan hengailua vain yhdessä huoneessa johtuen asunnon sokkeloisesta pohjaratkaisusta. Lisäksi yleensä se huone on vieläpä minun huoneeni, koska ilmeisesti kavereideni mielestä minun huoneeni on kotoisampi kuin kämppikseni. Onkohan se vain nätti tapa sanoa, että minulla on älytön määrä kaikenlaista roinaa? Ken tietää! Anyway, kämppämme sijaitsee melko lähellä keskustaa ja naapurit eivät valita metelistä, joten ehkä asuntomme onkin oivallinen paikka illan aloittelulle.Mikkelissä oli viime viikolla approt, joille ilmeisesti liput/passit menivät hujauksessa. Niinpä kaverini päättivät järjestää omat approt, joiden ideana oli kiertää Mikkelin anniskelupaikkoja menemättä kuitenkaan ovesta sisään. Sen sijaan pointti oli "pussikalja-appro" eli juominen ulkona jokaisen baarin/ravintolan edessä. Mehän parin kaverin kanssa lähdettiin sitten Savonlinnasta näille SikApproille Mikkeliin.
Eikö olekin muuten älyttömän hienot appropassit? Tuo on vähän epämääräinen versio, koska ajan kuluksi värittelin sitä itse vähän, mutta hieno se on silti. Kyniä oli matkassa mukana, mutta ne jostain syystä yksi kerrallaan lakkasivat toimimasta, joten lopulta porukka alkoi kehittelemään mitä luovimpia tapoja merkitä käyty rasti paperiin. Muun muassa sytkärillä reiän polttaminen paperiin oli suosittu ratkaisu.


En muuten tiedä mitä mieltä porukka on siitä, että laitan näitä ryhmäkuvia tänne...eihän tätä blogia kovinkaan moni lue ja tuskin ketään haittaisi! Yllä olevassa kuvassa oltiin satamassa rastilla ja yritin napata kylmässä tuulessa pikaisesti jonkinlaisen otoksen. Taitaakin olla sitten ainut kuva mitä tuolla reissulla otin.


Ihan vaan tällainen häpeämätön selfie eräältä illalta, kun oli tylsää ja päätin huvin vuoksi meikkailla.


Hmm, tämäkin oli sellainen päivä, että meikkasin vain huvin vuoksi, mutta tuolloin myös tapahtui jotain...en kuollaksenikaan muista mitä!Ah, toinen selfie! Pari viikkoa sitten oli tiedossa täysin suunnitelmista tyhjä viikonloppu. Päätettiin siis parin kaverin kanssa lähteä Kuopioon Matkukseen vähän shoppailemaan. Rokkasin sinisiä huulia tuona päivänä, mikä oli mahtavaa! Aina siihen asti kunnes huomasin unohtaneeni ottaa meikit mukaan ja en voinut koko päivänä korjailla huulimeikkiä ollenkaan. Voin sanoa, että näytin päivän päätteeksi enemmän tai vähemmän oudolta. Mutta ei se mitään, just smile and pretend that's the way it's supposed to be!


Tein ensimmäistä kertaa ihan kunnolla lateksista lisäosia. Katsotaan saanko jonkinlaista maskeerausta aikana näistä!


Onko vielä joku, joka ei ole nähnyt Deadpoolia? Jos olet sellainen henkilö, katso se mahdollisimman pian! En ole yleensä kovin suuri toiminta- ja/tai supersankarileffojen fani, mutta Deadpool oli ihan mahtava! Älyttömän hauska, hyviä hahmoja, hienosti kuvattuja kohtauksia...sai nauraa aina alkuteksteistä viimeiseen kohtaukseen saakka.
Ihan pakko tehdä joskus uudestaan Deadpool -bodypainting ja laittaa valkoiset mesh -piilarit päähän! Nyt ärsytti kun efekti toimi vaan silloin, kun piti silmiä kiinni.


Miksi en ole aiemmin tajunnut kuinka ihana yhdistelmä turkoosi ja keltainen on? Niin kesäinen ja sellainen...merenneitomainen tai en tiedä, hah!
Olen muuten ihan rakastunut Sleekin luomiväripaletteihin! Hyvä jos mitään muita luomivärejä enää käytänkään. Laskujeni mukaan minulla on tällä hetkellä kuusi Sleekin palettia ja rakastan niitä kaikkia niin paljon! Ah! Haluan vaan meikata koko ajan!


Viimeisenä vielä tällainen omituinen otos tämän illan omituisesta meikkileikistä. Tein tämän tosi pikaisesti ja hutaisten, mutta silti efekti näytti tosi coolilta! Täytynee joskus palata tähän ajatukseen ja tehdä se kunnolla ajan kanssa. Tämä näyttäisi niin paljon paremmalta, jos tuo "värikäs" alue olisi vähän laajempi ja...noh, värikkäämpi. Samoin jos valkoista jatkaisi dekolteelle saakka.
Viime aikoina minulla on ollut joku superhyperinspiraatio tehdä kaikenlaisia meikkejä ja maskeerauksia. Ainahan olen niitä rakastanut tehdä, mutta minulle on ollut jotenkin hirvittävän vaikeaa repiä energiaa saada jotain aikaan. Toivottavasti tämä motivaatio ja inspiraatio jatkuu pitkään! Nyt pääsiäislomalla se on johtunut varmaankin vain siitä, että kolmeen päivään ainoat kontaktini ihmisiin ovat olleet kassaneidin tervehtiminen ja whatsappissa laitetut viestit. Tällainen eristäytyminen näköjään sopii minulla, kun luovuus alkaa kulkea ja ongelmat ratketa. Neljän seinän sisällä istuessa kun ei ole muuta kuin omat ajatukset, niitä on pakko alkaa kuuntelemaan.

Huh, menipäs oudoksi taas! Siirrytäänpä musiikkiin...

Disturbed - Sound of Silence

Kuulin tämä biisin ensimmäistä kertaa, kun se julkaistiin Youtubessa. Kuuntelin vähän puolella korvalla ja en muistaakseni edes koko biisiä. Tuolla viime viikon approilla kuitenkin eräs kaverini laittoi yllättäen puhelimestaan soimaan Disturbedia ja tämä biisi soi aika moneen otteeseen sen päivän aikana. Disturbedin useita biisejä olen kuunnellut ja rakastanut jo pitkään, mutta nyt vasta olen alkanut kuuntelemaan tätä kappaletta ihan kunnolla. Kaunis ja voimakas biisi, ai että!
Ja joo, tiedän sen olevan cover jostain 60-luvun kappaleesta, mutta sama se. Ei minua edes kiinnosta kuulla sitä alkuperäistä versiota. Rakastan tätä tulkintaa ja se riittää minulle. Ei niitä tarvitse vertailla.

Useampi pitkä nimi, joita en muista, enkä vaivaudu nyt etsimään - Russian Roulette

En omista sellaista luksusta kuin Spotify Premium, joten joudun kärsimään mainoksista musiikin kuuntelun ohessa. Tästä biisistä soi pätkä jossakin mainoksessa ja oli ihan pakko kuunnella koko kappale. Tämä biisihän on muuten todella basic, tylsä ja jopa huono, mutta se beat drop! Jestas sentään, miten paljon rakastan tämän biisin beat dropia, se on vaan niin mahtava!
Tuli tässä mieleen, että tästä biisistä olen obsessoinut jo pidemmän aikaa, joten voi olla että olen maininnut sen jo aiemmin...no jaa, samapa se. Tässä uudestaan.

Voi kun olisi vielä niin paljon kaikkea, mistä haluaisin kirjoittaa, mutta kello on kohta puoli kolme ja enää ei vaan jaksa. Pakko mennä nukkumaan, mutta katsotaanpa jos sitä vaikka jatkaisi höpisemistä huomenna. 

Hyvää yötä! Jos ei juuri tätä yötä niin sitten vaikka seuraavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti