perjantai 27. marraskuuta 2015

To Improve Is to Change

Minulla on useiden vuosien ajan hiusväri vaihtunut aika tiuhaan tahtiin. Viimeiset pari vuotta olen kiikkunut punertavan oranssin ja blondin rajoilla, viimeksi tänä syksynä vaalensin hiukset taas punertavasta takaisin vaaleaan. Innostuin jostain syystä kokeilemaan ihan tosi vaaleaa, kylmää, melkein hopeista blondia sävyä ja tykkäsin siitä tosi paljon. 

Ikävä kyllä luonnollinen värini on enemmän lämpimän sävyinen ja se lämmin halusi aina tulla esille, vaikka kuinka käytin hopeashampoota ja keltaista pois taittavaa hiusmaskia. Siihen päälle vielä tyvikasvu niin eihän sellaista rumbaa jaksa kauaa. 
Päätin nyt sitten jättää tämän platinablondin taakseni ja värjätä hiukseni mahdollisimman lähelle luonnollista sävyäni. En halunnut käyttää kestoväriä, koska hiukseni ovat muutenkin jo huonossa kunnossa, joten päädyin ennestään tuttuun Four Reasonsin kestosävytteeseen. Sävyjen joukosta sattui vielä löytymään sopivalta vaikuttava väri, Honey Bunny.
Sanon nyt vielä tässä, että RAKASTAN tätä väriä! Minusta tuntuu, että lämpimät sävyt käyvät minulle paremmin, koska ihoni on keltapohjainen eli lämpimän sävyinen. Sopii vaan paremmin yhteen ja tokihan luonnollinenkin hiusvärini on lämmin sävyltään. 

Höpisinpä taas ehkä turhan paljon. Kuvasin siis videon tästä värjäysprosessista ja tässä se on!Loppuun vielä tällainen tosi harvinainen kuva, koska minähän jopa hymyilen siinä! Oho!Pitäkää huolta itsestänne, että voitte pitää huolta toisistanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti