maanantai 2. marraskuuta 2015

It Is Better to Light a Candle Than Curse the Darkness

Aika menee niin nopeasti. Tuntuu kuin vasta eilen olisin innolla odottanut syysloman alkua ja nyt syysloman loppumisesta on kulunut jo viikko. Paljon on tapahtunut ja samalla ei kauheasti mitään. Voisi kai sanoa, että olen tehnyt paljon kaikkia pieniä juttuja, mutten juurikaan mitään ihmeellistä.Juuri ennen syysloman alkamista kävimme kouluryhmämme kanssa Helsingissä I Love Me -messuilla. Olin suunnitellut ottavani messuilta paljon kuvia, mutta ilmeisesti kaikki huomio meni shoppailuun ja unohdin kokonaan valokuvata. Messuilla oli paljon väkeä, kojuille sai jonottaa aika kauan ja välillä sai ajatella olevansa onnekas jos pääsi edes liikkumaan eteenpäin. Kaiken kaikkiaan messut olivat kuitenkin uskomattoman hieno kokemus, vaikka itseäni eniten kiinnostanut kauneusosasto olikin kaikkein ruuhkaisin. Onneksi ns. ammattilaispuolella, jonne pääsi vain alan ammattilaiset ja opiskelijat, oli paljon väljempää ja pääsi tutkimaan tuotteita vähän tarkemmin. Tuolta messuilta tarttui mukaan vaikka mitä, mutta en ala ostoksiani tässä sen enempää luettelemaan. Ehkä teen myöhemmin niistä erillisen postauksen.


Illalla messujen jälkeen kävin kämppikseni kanssa ottamassa lävistykset, joten nyt minulla on vihdoinkin pitkään haaveilemani tragus tuon industrialin lisäksi. Minusta tuntuu, että tragusin tekeminen sattui enemmän kuin industrialin, mutta voi olla etten vaan muista miltä industrialin tekeminen tuntui. Siitä on kuitenkin jo yli puolitoista vuotta. Anyway, en kadu tragusin ottamista yhtään, se on tosi hienon näköinen ja parantuukin melko nopealla tahdilla.Syysloma meni melko rennoissa merkeissä; kävin mummolassa ja tallilla, näin kavereita sekä vietin aikaa siskoni Sinin ja hänen tyttärensä Melinan kanssa. Sini hankki tuossa syysloman aikana toisen kanin edellisen seuraksi ja voi että kun ne ovat söpöjä yhdessä! Päätin, että saa loppua minultakin tämä vatvominen ja leikkautan oman kanini mahdollisimman pian, jotta saan hankittua sille kaverin. Olen itse melko vähän kotona ja olen tainnut jo aiemmin sanoa kuinka ihan sydämeen sattuu kun Luci-raukka joutuu olemaan niin paljon yksin. Eikä ihmisseura toki muutenkaan korvaa lajitoveria. Suunnitelmissa on, että jouluun mennessä minulla olisi jo kaksi kania!
Alemman kuvan meikki on syysloman loppupuolelta, kun vietettiin muutaman kaverin kanssa iltaa. Olen aina jotenkin karttanut punaista luomiväriä, mutta nyt kokeilin tehdä silmämeikin punaista käyttäen ja tykkään kyllä lopputuloksesta! Punainen on mielenkiintoinen väri, koska sen käyttö voi olla haastavaa silmämeikissä, eikä sitä saa missään nimessä olla liikaa, mutta punainen tuo todella ihanasti esille muita sävyjä. Tuokin ruskea, mitä käytin punaisen kanssa, on yleensä melko lämpimän sävyinen, mutta punaisen rinnalla siitä tulee esiin jopa vähän lilan vivahdetta.Halloweenkin tuli ja meni ja nyt saa minun puolestani alkaa intoilla joulusta! Jaanpa kuitenkin vielä pari Halloweenin meikkijuttua. Lauantaina istuttiin iltaa kavereiden kanssa Halloweenin kunniaksi ja ylemmässä kuvassa näkyy oma meikkini. Halusin käyttää valkoisia piilareitani, joten päätin jättää kasvot melko "tyhjiksi". Laitoin vain tummat kulmat, lilaa huulipunaa, vähän sinertävät varjostukset ja paljon korostuksia. Piilarit tuli tosi kivasti esille!
Perjantaina meikkailin ihan muuten vaan huvikseni kaveristani Darth Maulin. Oltiin just torstaina katsottu Star Warseja, joten pitihän siitä nyt vähän edes inspiroitua.
Keskiviikkona oltiin toisella paikkakunnalla varsinaisissa Halloween-bileissä, jossa minulla oli vähän tujumpi meikki mustien sclerojen kera. Tykkäsin siitä meikistäni tosi paljon, mutta minulla ei ole siitä kunnon kuvia! Pääsin koulusta keskiviikkona kahdelta, bileet alkoivat kuudelta, ennen lähtöä piti vielä käydä kaupassa ja makseerata itsensä sekä kämppis ja kaiken kukkuraksi tuonne bilepaikalle on kotoani matkaa reilu tunti. Siinä kiireessä ei vain ekana ollut mielessä kuvien ottaminen, vaikka kovasti nyt jälkeenpäin harmittaa, ettei niitä kuvia ole. Onneksi meikkini ei ollut kovin monimutkainen, joten voisin tehdä sen joku päivä uudelleen ja ottaa kuvia sitten. Tein itse asiassa viime vuonnakin niin Halloween-maskini kanssa.

Nyt on sitten taas paluu arkeen Halloweenin pyörteistä. Illat pimenee huimaa vauhtia, tänäänkin alkoi hämärtää jo neljän aikoihin. Pimeä ei haittaa minua yhtään, on vain ihanaa kun maailman meno tuntuu vähän niin kuin hidastuvan ja kaikkialla on kuin olisi vähän hiljaisempaa. Poltan kynttilöitä ahkerasti ja juon liikaa glögiä. Täydellinen avaus talvelle!
Tosin ei tässä kauheasti ehdi laakereillaan lepäämään. Koulussa ja työharjoittelussa on käytävä, toisen kanin hankintaprosessia edistettävä, maskeerausta pitäisi saada treenattua ja tuleviin näyttöihin on valmistauduttava. Tähän päälle vielä sosiaalinen elämä niin huh-heijaa!
En oikeasti usko, että elämäni on koskaan ennen ollut näin täynnä menoa ja meininkiä, mutta jotenkin se ei haittaa minua yhtään. On vaan ihanaa, kun on paljon tekemistä! Jotenkin tuntuu, että tällä hetkellä on työ ja hupi oikeassa tasapainossa ja se tuntuu hyvältä. Lisää tällaista, kiitos!


Loppuun vielä tämän hetken suosikkibiisi. Ei vissiin mikään ihme, että se on Poets of the Fallin kappale. Oikeastaan minun "hetkellinen" suosikkibiisini ei ole pitkään aikaan ollut Poets of the Fallin. Olin jo ajatellut, että olen kuullut kaikki tuon bändin biisit niin läpikotaisin, että yksikään niistä ei voi enää tällä tavalla yllättää kauneudellaan, mutta ilmeisesti niin voikin sitten vielä käydä. Hyvä niin!

Pitäkää huolta itsestänne, että voitte pitää huolta toisistanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti