perjantai 6. marraskuuta 2015

From Darkness to Light

Tänään työharjoittelussa Sokoksella huomasin, että kaikkia ihanan jouluisia tai muuten vaan talvisia meikkejä on saapunut valikoimiin! Myös erilaisia lahjapakkauksia sekä joulukalentereja alkaa näkyä kaupoissa.
Vaikka jokusen tuotteen varmaan hankinkin, suuri osa jää vain haaveilun tasolle. Ajattelinpa siis kerätä tähän kuvia niistä tuotteista, joita itselleni haluaisin.

(Kaikki kuvat Sokoksen verkkokaupasta)

1. Lumene Glitter Top Coat - tämä kultainen glitteri on tarkoitettu ripsiin maskaran päälle. Olisi aivan ihana laittaa esimerkiksi vain alaripsiin tai ihan ripsien kärkiin! Suunnittelin myös, että tätähän voisi levittää luomellekin; ei varmaan sotkisi yhtä paljon kuin irtoglitteri. Saatavana myös hopeisena.

2. Lumene Gel Effect -kynsilakka (Lumienkeli) - kuvittelisin, että tämä olisi aivan täydellinen mustan tai todella tummansinisen kynsilakan päällä. Tulisi sellainen lumisade-efekti.

3. Isadora Glitter Lash & Brow -glittergeeli - kuten nimikin jo sanoo, tätä glitteri kuuluisi myös laittaa ripsiin tai kulmakarvoihin. Itse voisin kuvitella levittäväni tätä myös luomille, huulille ja ehkä vähän highlightiksikin...taivas on rajana! Tämä on myös saatavilla hopeisena.

4. Isadora Holographic Nails -kynsilakka (Jet Setter) - rakastan tätä kultaisen sävyä. Se ei ole ollenkaan keltainen kulta, mutta ei ehkä ihan puhdas ruusukultakaan. Tosi kaunis väri! Tämä pääsisi varmaan tosi hyvin oikeuksiinsa jonkin neutraalin tai jopa ihan valkoisen lakan päällä.

5. Lumene Blueberry -nestemäinen rajausväri (Intense Crystal) - tämä näyttää päällisin puolin ihan tavalliselta nestemäiseltä rajausväriltä, mutta jättää jälkeensä ihanasti kimaltavan mustan rajauksen. 

6. Gosh Velvet Touch Matt -huulipuna (Matt Plum) - matat huulet ovat suosiossani, koska matat värit yleensä pysyvät paremmin. Mielestäni ne myös näyttävät paremmilta, varsinkin jos silmät ovat täynnä glitteriä. Näitä tummia, tummanpunaisia, luumunsävyisiä huulipunia ei voi olla koskaan liikaa! Ne ovat vain niin täydellisiä syksyyn ja talveen. Olen myös aika rakastunut sellaiseen "high fashion"-meikkiin, jossa kulmat ovat tummat ja vahvat, silmissä melko minimaalinen meikki ja huulet ovat tummat.

7. Lumene Gel Effect -kynsilakka (Tähtien Sykkeessä) - en ole oikeastaan itse edes kokeillut näitä Lumenen geelilakkoja, mutta olen kuullut niistä vain hyvää. Tämä sävy on täydellinen tummanpunainen syyslakka, mutta kimalteidensa ansiosta se sopii myös jouluaikaan!

8. Gosh Velvet Touch Matt -huulipuna (Matt Classic Red) - sama juttu kuin noissa tummissa huulipunissa, klassisen punaisia huulivärejäkään ei voi koskaan olla liikaa. Mattapintaista punaista huulipunaa en vielä omistakaan, joten tämä olisi ihan must-juttu jouluksi.

9. Isadora Eye Shadow -luomiväripaletti (Golden Eyes) - tämä on ehdoton suosikkini. Paletti suorastaan hyppäsi eteeni hyllyltä heti kun kävelin kosmetiikkaosastolle tänään aamulla. En ehtinyt svatsailemaan (ihana suomennos, vai mitä?) kuin vain tuota kultaista ja sitten tuota kaikkein vaaleinta, vasemmalla puolella olevaa sävyä. Kultainen väri oli kaikkea, mitä kultaiselta luomiväriltä voi haluta: pigmenttinen, tarpeeksi shimmerinen, ei liian pölyinen, eikä liian keltainen. Tuo vaalea väri oli positiivinen yllätys; siitä ei nimittäin lähtenyt juurikaan mitään väriä, vaan pelkästään sellaista haaleaa shimmeriä/pientä glitteriä. Sitä kun laittaa minkä tahansa matankin luomivärin päälle niin oijoi, miten mahtavaa! Tykkään siitä, että mukana on myös tuollainen violettiin taittava ruskea, koska se tuo kultaiset sävyt tosi hyvin esille. Tämä olisi melkein pakko käydä hankkimassa!

Myymälässä oli myös ihana joulukalenteri, mikä ei kylläkään liity kosmetiikkaan millään tapaa. Nimittäin teejoulukalenteri! Joka päivälle sieltä tulee erilainen tee, josta sitten saa tehtyä käsittääkseni yhden kupillisen. Minun on varmaan pakko (kaikkea sitä ihmisen onkin "pakko" ostaa...) ostaa tämäkin, koska ajatus siitä, että joka päivä jouluun asti saisi juoda kupillisen jotakin ihanaa teetä...oi ihanuutta!

No niin, nyt olen varmaan ylikäyttänyt sanaa "ihana" tarpeeksi, joten tässä kaikki tällä kertaa. Muistakaahan kaikki haaveilla jostakin ihanasta, oli se sitten konkreettisia esineitä tai jotakin ihan muuta!

Pitäkää huolta itsestänne, että voitte pitää huolta toisistanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti