maanantai 5. lokakuuta 2015

This Is Halloween

Halloween on vuoden parasta aikaa ja nyt se aika on taas käsillä. 
Löysin netistä (ylläripylläri) Halloween -haasteen ja kun kerran tykkään kyseisestä juhlasta sekä kysymyksiin vastailusta, ajattelin vastata näihin tämän haasteen kysymyksiin.

1. Mikä on paras leffa katsoa halloweenina?
- Melkeinpä mikä tahansa kauhuleffa. Tietty vanhemmissa kauhuissa on sitä jotakin, sellaista aitoa tunnelmaa. Esim. Halloween, Nightmare on Elm Street, Hellraiser, The Shining ja niin edelleen.

2. Asteikolla 1-10 kuinka paljon nautit halloweenista?
- Onko asteikko tosiaan vain kymppiin asti? Varmaan joku loputon, halloween on ihan loistava juhla.

3. Mikä on paras muistosi halloweenista?
- Hmm, vaikea sanoa. Mikään ei sinänsä nouse ykköseksi, mutta tuli mieleen se, kun joskus ala-asteella (kun en edes tiennyt miksi halloweenia juhlitaan tai milloin se virallisesti on) halusin järjestää "bileet" halloweenina (toisin sanoen, kutsua muutaman ystävän yökylään ja pukeutua vampyyriksi). Sain tämän idean joskus syyskuussa, enkä malttanut odottaa oikeaa halloweenia, joten pidin juhlani yli kuukauden etukäteen. Olen kyllä vieläkin yhtä malttamaton! Voisin juhlia halloweenia viikoittain kuukauden putkeen.

4. Oletko aina rakastanut halloweenia?
- Edellisestä vastauksesta varmaankin voi päätellä, että kyllä olen.

5. Miten pääset halloweenin tunnelmaan?
- Miten voin välttää halloweenin tunnelman? Vastaus on, en mitenkään. Se tulee itsestään. Kohennan tunnelmaa polttamalla mustia kynttilöitä.

6. Paras halloweenkoriste?
- Kynttilät! Paljon kynttilöitä! Ja sitten varsinaisena halloweenina tekoverta on mukavaa roiskia ympäriinsä.

7. Lempituoksu halloweenina?
- Varmaankin sitten se kynttilöiden tuoksu. Se, mikä tulee kun kynttilän sammuttaa.

8. Lempikarkki?
- Salmiakki. Suklaa. En oikein perusta muista karkeista niin hirveästi.

9. Vampyyrit vai zombiet?
- En ole koskaan ymmärtänyt zombien hypettämistä, nehän ovat tylsiä. Eivät edes pelottavia. Valisten vampyyrit. Sellaiset vanhanajan pelottavat vampyyrit. Ne, jotka äärettömän kohteliailla ja hyvillä käytöstavoillaan ja eleganssillaan ja hienostuneisuudellaan ovat karmivia. Ne vampyyrit.

10. Mikä outo pelko sinulla on?
- Voi kuule. Mistä aloitan? Peilit, raollaan olevat ovet, vanhat valokuvat, pimeä, kovat äänet, unet, ovien avaaminen....ja pahin kaikista: vedenalaiset asiat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti