tiistai 1. syyskuuta 2015

Prologue

Tässä nyt sitten kesäkuusta asti pohdittuani asiaa päätin aloittaa blogin. Tämäkin blogi on ollut olemassa ulkoasuineen ja nimineen kaikkineen jo jonkin aikaa, mutta nyt tuntuu siltä, että olisi intoa kirjoittaa.
Olen ennenkin blogannut, mutta lähinnä sellaisella mielentilalla, että haluan paljon seuraajia ja haluan miellyttää blogillani muita ja kirjoittaa sellaisista asioista, jotka saattaisivat kiinnostaa lukijoita. Nyt lähden kuitenkin liikenteeseen ajatuksella, että kirjoitan siitä, mistä haluan kirjoittaa. En ota paineita postausvauhdista tai postauksien laadusta tai kuvien ottamisesta jokaiseen postaukseen. Ei ole oikeastaan väliä haluaako joku lukea juttujani vai ei, koska kirjoitan siksi, että tykkään kirjoittamisesta ja haluan jonkin paikan mihin voin vapaasti purkaa ajatuksia asioista, iloista ja suruista.

Voisin varmaankin kertoa tässä ensimmäisessä postauksessa vähän itsestäni. Mitään elämäkertaa en ala kirjoittamaan, koska asioita tulee varmaan esille aina silloin tällöin postauksissa, mutta jonkinlaista perusinfoa haluan kertoa. 
Liikun netissä yleensä nimimerkillä SamSook, joten se olkoon nimeni myös täällä blogissa. Olen 20-vuotias, opiskelen ja asun soluasunnossa kaverini ja lemmikkipupuni kanssa Itä-Suomessa. Vapaa-ajallani yleensä hengailen kavereiden kanssa, katson elokuvia, pelaan tietokonepelejä, luen kirjoja tai vaan surffailen netissä. 

Uskoakseni tämä riittää tällä erää, tällainen lyhyt johdanto. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti